Magento admin Logger

Als e-commerce manager wil je graag in het oog houden wie wat doet binnen de back-end van je webwinkel. Niet alleen maar om een oogje in het zeil te houden of dat niemand iets doet wat niet zou mogen. Maar zeker wanneer er iets fout gaat is het fijn om te zien wat er binnen je webwinkel is aangepast om snel te kunnen achterhalen wat er is gebeurd.

Via een externe extensie kunnen wij een uitgebreide Magento admin logger installeren zodat dit allemaal mogelijk is. De extensie is vergelijkbaar met de functie zoals deze in enterprise ook zit.

Het is mogelijk om te zien Wie, Wat, Wanneer heeft aangepast. Vervolgens kan je door middel van een screenshot zien wat voor teksten er bijvoorbeeld zijn ingevoerd en is het ook mogelijk om de aanpassingen terug te draaien. 

Naast het gebruik binnen je organisatie is het ook handig om voor je webwinkel beheerder terug te kunnen zien wat de aanpassing was die voor de fout zorgde. Hierdoor heb je een snellere oplossing voor de hand en daardoor ook een kortere downtime.

Een vrij simpele maar effectieve tool. Wil je meer weten, maar dan hier een ticket aan en dan gaan we kijken naar de mogelijkheden voor jouw webwinkel.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen