Klanten helpen in het checkout proces

Veel klanten verlaten de checkout binnen een webshop. Een exacte reden hiervoor is altijd moeilijk te vinden. In het checkout process moet de klant geholpen worden om des te sneller af te rekenen.

Eén oplossing hiervoor is het inloggen binnen de checkout. Toon een link boven het checkout venster waardoor ze d.m.v. een pop-up snel in kunnen loggen.

Of zorg ervoor dat er bovenin een knop "Inloggen" staat en dat men na het klikken op deze knop een dropdown uitgeschoven krijgt. Op deze manier blijft diegene op de pagina en kunnen ze eenvoudig inloggen.

Vervolgens wordt de klant informatie ingeladen die bekend is binnen de shop en de klant kan op "afrekenen" klikken.