Cache foutmelding: Cache types are invalidated

Een bekende en misschien kleine maar storende BUG in Magento is dat wanneer je een product aanpast en opslaat je de melding krijgt:

One or more of the Cache Types are invalidated: HTML-output van blokken. Click here to go to Cache Management and refresh cache types.

Als je dan naar de het cache management gaat dan zie je dat de Cache functie voor HTML-output van blokken niet correct heeft gedraaid.

Nu kan deze fout op zichzelf niet direct veel kwaad, maar het zorgt er wel voor dat je Magento systeem niet optimaal kan presteren. Het is dus toch netjes om deze fout weg te halen.

Voor dit probleem hebben we een relatief simpele module ontwikkeld die ervoor zorgt dat elke keer dat je een product opslaat, dit cache blok opnieuw wordt opgebouwd. Hierdoor wordt het probleem geheel opgelost.

Wij bieden de module gratis te downloaden aan. Voor onze hosting klanten en support klanten bieden wij ook een gratis installatie aan.

Mocht u hier buiten vallen maar toch interesse in hebben dan kunnen we altijd samen even kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Aanvragen