Aankondiging Linux en Plesk updates

Volgende week zullen wij de laatste updates installeren op servers met het Linux besturingssystemen en Plesk beheer panel.

Installeren van updates Start:

Donderdag 22 mei om 23:00 uur
Einde: Vrijdag 23 mei om 05:00 uur

Bereikbaarheid van uw servers:

Gedurende de werkzaamheden zijn uw servers en applicaties verminderd bereikbaar. Na het herstarten van de server controleren wij uw website, webapplicatie of webshop op een juiste werking.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op via support@symfony.nl of telefonisch via 073-8507262.

Met vriendelijke groet, Symfony - Support

English summary: Next week we will install the latest software updates on our Linux servers with a Plesk control panel. The servers will be restarted, the estimated downtime is a couple of minutes per server. Installation of updates Start: Thursday, May 22nd, 11:00 PM End: Friday, May 23rd, 5:00 AM