Storing server 11

Op dit moment is er een storing op server 11, we werken aan een oplossing. Dit kan nog enkele uren in beslag nemen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

• Avatar
    Mark Verhoeven

Heeft dat toevallig met de beschikbaarheid van jullie DNS server te maken?

Ik krijg bij opvragen nl. de volgende melding:

Retrieving DNS records for www.theartoflivingwell.nl...

Attempt to get a DNS server for www.theartoflivingwell.nl failed: Timed out

• Avatar
    support symfony

we hebben inderdaad nu een timeout op de server, hier word aan gewerkt.

de dns is gisteren omgezet en werkte reeds, dns werkt als een olievlek, zou straks overal moeten werken