Storing server10 en server11

Afgelopen nacht zijn er wijzigingen doorgevoerd aan server10 en server11. Helaas hebben sommige klanten hier ongemak van ondervonden. Inmiddels zijn alle problemen verholpen en werkt in de meeste gevallen alles weer probleemloos.

Omdat er echter een aantal IP adressen gewijzigd zijn, kan het zijn dat u momenteel door DNS caching nog hinder ondervind. Helaas kunnen we hier niets anders aan doen dan afwachten. In de loop van de ochtend / middag zullen deze problemen vanzelf verdwijnen.

Mocht dit niet het geval zijn, aarzal dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.