Static Blocks toevoegen d.m.v. widgets

Via de WYSIWYG magento editor is het mogelijk om statische blocken te plaatsen d.m.v. de widget optie. Stel u heeft een static block aangemaakt (Test Block) en wilt deze plaatsen in een pagina, dan kan dat via de volgende manier:

Stap 1:

Open de WYSIWYG editor en selecteer de widget icoon.

Stap 2:

Bij de dropdown "Widget type" kiest u voor de optie "CMS Static Block". Vervolgens bij "Select Block" kunt u het betreffende block selecteren wat u wilt gaan plaatsen. In dit voorbeeld "Test Block". Daarna klikt u rechtsboven op "Insert Widget".

Stap 3:

Als de widget geplaatst is krijgt u in het tekstveld de widget te zien. Na het opslaan van de pagina is het block zichtbaar op de site.